5 jaar Voermeesters

Hoera, al 5 jaar werken onze voermeesters aan hetzelfde doel: Zuiver Voer produceren met alle voedingsstoffen die jouw paard nodig heeft om gezond te blijven. En dat vieren we natuurlijk graag met jou!

Ter ere van onze 5e verjaardag hebben we daarom een grootse Golden Ticket Actie gelanceerd. Iedereen die een zak paardenvoer van Voermeesters koopt, maakt automatisch kans op toffe prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een training van onze ambassadeurs (Christa Larmoyeur, Dinja van Liere, Jeanine Nieuwenhuis en Renate van Uytert - van Vliet), een gratis Voermeesters Ruwvoeranalyse Basis of zelfs een jaar gratis voer!

Golden Ticket Actie van Voermeesters

Onze 5e verjaardag willen we natuurlijk vieren met jou als één van onze onmisbare klanten. Wie jarig is trakteert en daarom heeft Voermeesters nu een Golden Ticket Actie gelanceerd. Iedereen die een zak Voermeesters koopt in juli t/m december 2022, maakt automatisch kans op mooie prijzen. We hebben alle ins & outs over de Golden Ticket Actie voor je op een rij gezet.

Hoe kan ik deelnemen aan de Golden Ticket Actie van Voermeesters?

De Golden Tickets zitten verstopt in de zakken van Voermeesters. Iedereen die een zak Voermeesters koopt in juli t/m december 2022 doet automatisch mee. Dus wie weet zit er wel een Golden Ticket verstopt in de zak die jij hebt gekocht! En ja, dat betekent dus hoe meer zakken je koopt, hoe meer kans je maakt op een prijs!

En het maakt bovendien ook niet uit waar je de zakken koopt. Al onze verkoopkanalen zijn bij deze actie betrokken! Zakgoed van Voermeesters is verkrijgbaar bij:

 • Welkoop, Boerenbond en PetsPlace;
 • ons landelijke netwerk van verkooppunten;
 • de webshop paardenvoer.nl;
 • en direct te bestellen bij onze klantenservice via 0317-499595 of jouw eigen specialist!

Op welke prijzen kan ik kans maken?

Bij deelname aan de Golden Ticket Actie van Voermeesters kun je kans maken op onderstaande prijzen:

 • 5x training van Christa Larmoyeur
 • 5x training van Dinja van Liere
 • 5x training van Jeanine Nieuwenhuis
 • 5x training van Renate van Uytert - van Vliet
 • 5x gratis 100 kg Voermeesters voer
 • 5x gratis Voermeesters Ruwvoeranalyse Basis
 • 5x 2 kaarten voor Jumping Amsterdam op donderdag 26 januari 2023
 • 200x 10% kortingsvouchers voor de aanschaf van één zak Voermeesters bij een van onze verkoopkanalen.
 • 50x gratis productvouchers om één gratis zak Voermeesters af te halen bij een van onze verkoopkanalen.
 • 15x Voermeesters-polo’s
 • 10x Voermeesters-paardendeken
 • 5x Voermeesters-sjabrakken

Social media-actie voor de vinders van de Golden Tickets

Heb jij een Golden Ticket gevonden in een zak Voermeesters? Als je meedoet met onze social media-actie dan kun je ook nog eens kans maken op jaar lang gratis voer voor jouw paard of pony!

De social media-actie werkt als volgt:

Alle gelukkige vinders van de Golden Tickets moedigen we aan om een leuke, unieke post op Facebook of Instagram te plaatsen. Vergeet niet om Voermeesters te taggen , zodat we het bericht ook daadwerkelijk kunnen zien. Onder alle deelnemers verloten we 2x een voeradvies voor jouw paard of pony met op basis daarvan een jaar gratis voer (max. 500 kg)!

Afbeelding: Golden Ticket 5 jaar Voermeesters

Wat moet ik doen als ik een Golden Ticket heb gevonden?

Wat leuk dat je een Golden Ticket hebt gevonden! Je moet nu een duidelijke foto van het Golden Ticket met daarop het unieke nummer, sturen naar onze klantenservice via info@voermeesters.nl. Onze medewerkers kunnen je dan vertellen wat voor prijs je hebt gewonnen! En doe vooral mee aan onze social media-actie en maak kans op een jaar lang gratis voer!

Help! Ik bestel Voermeesters altijd in bulk. Kan ik ook kans maken?

Uiteraard! In de periode juli t/m december 2022 wint elke 50e klant met een bulkbestelling van Voermeesters een training van Christa Larmoyeur, Dinja van Liere, Jeanine Nieuwenhuis of Renate van Uytert – van Vliet. Dit gaat in overleg met de klant.

Op onze Golden Ticket Actie gelden de volgende voorwaarden