Breng je stem uit op Voermeesters
23-11-2017

Breng je stem uit op Voermeesters

Hoera. Voermeesters, ons nieuwe merk paardenvoer, is genomineerd voor Horses Product van het Jaar 2017 in de categorie (voer)benodigdheden. Wij gebruiken de kracht en energie van puur natuur en zetten deze om in grote, structuurrijke brokken boordevol vezels en meer. Breng nu je stem uit. Stemmen kan tot en met 31 december 2017. Namens het Voermeesters-team: alvast bedankt voor je stem!

Elk product van Voermeesters is gemaakt volgens de drie basisprincipes van Zuiver Voer. Door deze unieke manier van produceren weet Voermeesters structuur- en vezelrijke brokken te produceren, die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoeftes van een paard. Daarnaast maakt Voermeesters gebruik van extra grote brokken (10 mm), waardoor paarden langer moeten kauwen en meer speeksel aanmaken. Mede door het speeksel ontstaat er een optimale vertering en kunnen de voedingsstoffen maximaal opgenomen worden.

Drie basisprincipes van Zuiver Voer

  1. Zuivere grondstoffen

Zuiver Voer vraagt om zuivere, natuurlijke grondstoffen. Er wordt uitsluitend gekozen voor grondstoffen met bijzonder positieve eigenschappen voor het paard. Voermeesters is gecertificeerd voor diverse kwaliteitssystemen om de kwaliteit en veiligheid van de grondstoffen te borgen.

  1. Elke grondstof zijn eigen bewerking

Voermeesters bewerkt geen mengsels zoals in traditionele mengvoerfabrieken gebeurt. Iedere grondstof krijgt bij Voermeesters zijn eigen specifieke bewerking. De ene grondstof komt namelijk beter tot zijn recht bij een fijne vermaling en de andere bij een grovere. Voermeesters past diverse technieken toe om de grondstoffen te verkleinen. Door de individuele bewerking van de grondstoffen verbetert de verteerbaarheid en blijven vezels behouden. Voermeesters heeft speciaal hiervoor haar paardenvoerfabriek in Lienden laten ombouwen.

  1. Gegarandeerde voederwaarde

Wij bij Voermeesters vinden het belangrijk dat paarden alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven. Voermeesters geeft volledig inzicht in de samenstelling van het voer. Als enige paardenvoerleverancier zijn we aangesloten bij VoederWaarde.nl. Deze organisatie beoordeelt mengvoeders op samenstelling en voederwaarde en heeft Voermeesters haar keurmerk toegekend.

Delen