Afbeelding: 22_afb_nieuws_1000x650px
20-6-2022

Voermeesters is jarig en wie jarig is trakteert!

Het is feest bij Voermeesters, want we zijn jarig! Het is alweer vijf jaar geleden dat we zijn gestart met het produceren van Zuiver Voer met alle voedingsstoffen die jouw paard nodig heeft om gezond te blijven. Onze 5e verjaardag willen we natuurlijk vieren met jou. Wie jarig is trakteert en daarom heeft Voermeesters nu een Golden Ticket Actie gelanceerd. De Golden Tickets zitten verstopt in de zakken van Voermeesters. Iedereen die een zak Voermeesters koopt in juli t/m december 2022, maakt automatisch kans op mooie prijzen. 

Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een training van onze ambassadeurs (Christa Larmoyeur, Dinja van Liere, Jeanine Nieuwenhuis en Renate van Uytert - van Vliet), een gratis Voermeesters Ruwvoeranalyse Basis of zelfs een jaar gratis voer!

Actie voor bulkklanten

Uiteraard is er ook gedacht aan de klant die Voermeesters altijd bestellen in bulk. In de periode juli t/m december 2022 wint elke 50e klant met een bulkbestelling van Voermeesters een training van Christa Larmoyeur, Dinja van Liere, Jeanine Nieuwenhuis of Renate van Uytert – van Vliet. Dit gaat in overleg met de klant.

We hebben alle ins & outs over de Golden Ticket Actie voor je op een rij gezet.

Bekijk de actiepagina 

Delen