Afbeelding: voermeesters-winnaar-jaar-gratis-voer-cindy-louwen-festival
14-10-2022

Voermeesters maakt eerste winnaar bekend van een jaar gratis voer!

Eind september hebben we de allereerste winnaar van een jaar lang gratis voer bekendgemaakt. De 29-jarige Cindy Louwen en haar paard Festival mochten deze enorm gewilde prijs in ontvangst nemen. Vorige week zijn we daarom afgereisd naar de Beemster om kennis te maken met dit duo.

Z1 als doel, maar inmiddels aan de start bij ZZ-licht

Festival (Vivaldi x Gribaldi) is een zwarte ruin van 12 jaar en is het eerste paard van Cindy. Het was liefde op het eerste gezicht, ruim 7 jaar geleden. Ze heeft Festival gekocht met als doel te starten in Z1, maar dit topduo legde de lat steeds hoger en samen starten ze nu in het ZZ-licht met 4 winstpunten. Maar de weg ernaartoe was lang niet even makkelijk, geeft ze aan. “Festival heeft helaas een enorme angst voor lage doorgangen. Hij durfde zelfs een tijdje zijn stal niet meer in. Dat gaat gelukkig weer goed, maar de trailer blijft een onmogelijke opgave”.

Zoektocht naar brok voor spieropbouw

Cindy was voor Festival op zoek naar voer met voldoende eiwitten voor de spieropbouw. Online ging ze op onderzoek uit: “Ik heb gewoon een lijstje gemaakt en gekeken wat er in welk voer zit. Zo kwam ik bij Sport Torso van Voermeesters uit en daar ben ik eigenlijk nooit meer van afgestapt.” geeft Cindy aan. Ook benadrukt Cindy dat ze het fijn vindt dat de brokken van Voermeesters wat groter en dikker zijn. “Die andere brokken zijn allemaal zo klein. Dat is voor hem hap-slik-weg. En je merkt echt dat hij op deze brokken flink moet kauwen”.

Golden Ticket Actie van Voermeesters

Ter ere van onze 5e verjaardag hebben we Golden Tickets verstopt in onze voerzakken. Iedereen die t/m 31 december 2022 een zak Voermeesters koopt maakt automatisch kans op toffe prijzen, zoals kaarten voor Jumping Amsterdam of een training van een van onze ambassadeurs: Dinja van Liere, Renate van Uytert-van Vliet, Christa Larmoyeur of Jeanine Nieuwenhuis. En heb je een Golden Ticket gevonden? Doe dan mee met de social media-actie en maak kans op een jaar lang gratis voer!

Ook jíj kan een jaar lang gratis voer winnen

Ja, je leest het goed! We gaan namelijk aan het einde van dit jaar nog één keer een voeradvies verloten voor jouw paard of pony met op basis daarvan een jaar gratis voer. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen:

  • Maak een leuke, unieke foto met jouw gevonden Golden Ticket en plaats deze op Facebook en/of Instagram.
  • Vergeet niet om Voermeesters te taggen, zodat we het bericht ook daadwerkelijk kunnen zien.
  • We adviseren om alleen de voorkant van het Golden Ticket op de foto/video te zetten, zo houd jij je unieke code ook lekker voor jezelf.
  • Voor een succesvolle deelname moet je post openbaar zijn. Van privéaccounts krijgen we géén notificatie, omdat we het bericht niet kunnen zien. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Wil je meer weten over Voermeesters en onze Golden Ticket Actie? Bekijk onze actiepagina of neem contact op met onze klantenservice via 0317-499595.

Delen