Voermeesters partner van Vereniging Eigen Paard
2-3-2018

Voermeesters partner van Vereniging Eigen Paard

Voermeesters heeft zich als partner verbonden aan Vereniging Eigen Paard. Voermeesters is het hele jaar betrokken bij de activiteiten van de vereniging, waaronder het evenement Balans Hippique. Manager verkoop Rob van Kempen van Voermeesters en Ilse Jespers, directeur van Vereniging Eigen Paard, sloten de overeenkomst.

Tijdens Balans Hippique, het evenement op het gebied van gezondheid van paard en ruiter, is Voermeesters aanwezig met een standwagen. Dit evenement vindt plaats op 24 maart in Exloo. Door (gratis) mee te doen met de verloting maken bezoekers kans op een Voermeesters-paardendeken. Daarnaast hebben Vereniging Eigen Paard en Voermeesters samen een flink aantal acties bedacht die gedurende het jaar onder de aandacht worden gebracht.

Over Vereniging Eigen Paard

Over Vereniging Eigen Paard

Vereniging Eigen Paard komt op voor je belangen als (aanstaande) paardenbezitter. Dit doen ze door o.a. advies te geven over het houden van een eigen paard. Denk hierbij aan advies over het kopen van een paard, verzorging, voeding, huisvesting en beweging. 

Delen