Contact

Of je nu een vraag hebt over een product of een specifiek voeradvies wilt, het team van Voermeesters helpt je graag verder. Onze professionele klantenservice staat zes dagen per week voor je klaar om je vraag per e-mail of telefonisch te beantwoorden.
Vraag persoonlijk voedingsadvies

Klantenservice

Bij onze klantenservice kun je op werkdagen en op zaterdag terecht met al jouw (voedings)vragen. De klantenservice is bereikbaar via 0317-499595 of info@voermeesters.nl. Ook kun je via Facebook een vraag aan ons stellen. We beantwoorden graag al je vragen.

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag
8.00 - 20.00 uur

Zaterdag
10.00 - 16.00 uur

Afbeelding: 22_klantenservice_1366x390px

Specialist in jouw regio

Naast onze klantenservice heeft elke regio een specialist paardenhouderij. Onze specialisten beschikken over een berg aan ervaring en kennis en ze hebben een grote passie voor paarden. Ze helpen je graag met het juiste voedingsadvies voor je paard.

Vind jouw Voermeester in de buurt

Onze Voermeesters

Voeradvies nodig?

Wil je weten welk voer het beste bij jouw paard of pony past? Onze deskundige 'voermeesters' helpen je graag. 

Vraag persoonlijk voedingsadvies

Voer op maat

Ondanks het zeer ruime assortiment kan het nodig zijn een voer op maat te maken. Voermeesters maakt voer op maat op basis van de behoeftes van het paard (ras/arbeid/leeftijd), een analyse van het beschikbare ruwvoer en jouw wensen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met onze privacy statement.