Afbeelding: voermeesters-winnaar-jaar-gratis-voer-demi-van-baren-oreo
3-2-2023

De tweede winnares van een jaar lang gratis voer van Voermeesters aan het woord

Ter ere van onze 5e verjaardag hebben we een grootse Golden Ticket Actie gelanceerd in 2022. Iedereen die een zak paardenvoer van Voermeesters kocht vanaf juli 2022, maakte automatisch kans op toffe prijzen. En diegene die met hun Golden Ticket een leuke post op social media hebben geplaatst, maakte ook nog eens kans op een jaar lang gratis voer! Eind september 2022 hebben we de allereerste winnaar van een jaar lang gratis voer bekendgemaakt. In de eerste week van januari 2023 werd duidelijk wie de tweede geluksvogel was: de 20-jarige Demi van Baren en haar paard Oreo. Op naar het Land van Maas en Waal om kennis te maken met dit duo!

Oreo is het allereerste eigen paard van Demi

Oreo is 3,5 jaar en Demi is nu ongeveer een half jaar de eigenaar van Oreo. Ze heeft Oreo eerst ingereden op een trainingsstal om haar zadelmak te maken. Voor de komst van Oreo heeft Demi pony’s geleased en gereden. Oreo is echt haar allereerste eigen paard.

Geschikte voeding voor Oreo die best heet is van zichzelf

Een eigen paard kopen, betekent natuurlijk ook zelf beslissingen maken over het voer. Oreo is een paard dat best heet is van zichzelf waardoor ze niet veel nodig heeft. Demi is op internet onderzoek gaan doen en heeft de voedingsstoffen vergeleken van de verschillende soorten paardenvoer. “Ik vind het belangrijk dat het voer goed bij Oreo past en dat ze goed in haar vel zit met het eten wat ze krijgt. Zo ben ik uitgekomen bij Voermeesters Basis. Dat krijgt ze nu dus een half jaar en ze doet het er supergoed op.” En dat kunnen wij alleen maar beamen, Oreo ziet er echt ontzettend goed uit!

Afbeelding: demi-van-baren-oreo-clubkampioen-2

Ambitie om te gaan crossen

Demi vertelde ons ook meer over haar mooie ambities: “Het plan is om te gaan crossen met Oreo. Volgens de officiële regelementen mag Oreo vanaf de herfst gaan starten. Voor die tijd gaan we ons samen focussen op oefencross en springen. Begin januari 2023 hebben we een eerste oefenparcous gereden en die sprong ze foutloos!”

Wij gaan ongetwijfeld nog veel horen van dit duo. Afgelopen weekend zijn ze samen voor het eerst op wedstrijd geweest en werden ze clubkampioen.

Wij zijn natuurlijk supertrots!

Delen