Afbeelding: kwpn-hengstenkeuring-2023-1000x650
21-12-2023

Ontmoet Voermeesters op deze paardensportevenementen

Achter de schermen is ons marketingteam hard aan het werk om de evenementen voor te bereiden die er binnenkort weer aankomen. In januari barst het weer los! Bij welke evenementen kom jij langs?

IICH Groningen

Van 22 december 2023 t/m 6 januari 2024 staan we samen met Handelsonderneming L. Stevens en Allspan op het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen! Uniek aan IICH Groningen is dat naast internationale topsport de paardensport in de volle breedte aan bod komt. Zo is er dressuur en springen op (inter)nationaal niveau en komen ook de jeugdruiters aan de start.

  • Data: vrijdag 22 december 2023 t/m zaterdag 6 januari 2024
  • Locatie: Martiniplaza in Groningen

KFPS Hengstenkeuring

De KFPS Hengstenkeuring vindt plaats van 10 tot en met 13 januari in het WTC Expo in Leeuwarden. Nieuw dit jaar zijn de drie bijzondere showavonden ter gelegenheid van het 145-jarig bestaan van het KFPS in 2024. Het belooft weer een prachtig vierdaags spektakel te worden, volledig in het teken van het Friese Paard. 

  • Data: woensdag 10 tot en met zaterdag 13 januari 2024
  • Locatie: WTC Expo in Leeuwarden
  • Standummer: 52

KWPN Stallion Show

Van 31 januari t/m 3 februari 2024 worden de Brabanthallen in 's-Hertgenbosch omgetoverd tot het absolute hoogtepunt van Nederlandse sport en -fokkerij. De programmering van de KWPN Stallion Show is in grote lijnen vergelijkbaar met andere jaren, vooral het programma van de zaterdag kent wijzigingen die deze dag alleen maar interessanter zullen maken. 

  • Data: woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024
  • Locatie: Brabanthallen in 's-Hertogenbosch

Op welke evenementen zien we jou?

Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten. We vertellen je graag meer over onze passie en liefde voor paarden en hoe onze structuur- en vezelrijke brokken hier perfect op aansluiten. 

Delen