Afbeelding: podcast-voermeesters-studio-paradepaard
4-7-2022

Voermeesters maakt podcastreeks met Studio Paradepaard

Ter ere van onze vijfde verjaardag gaan we met Studio Paradepaard een reeks podcasts maken. Aan onze product- en verkoopmanager Remco Zuidam de eer om deze reeks af te trappen. In zijn rol bij Voermeesters is bezig met het complete productmanagement, dus van ontwikkeling tot aan de marketing omtrent het product, en het verkoopmanagement.

Altijd een Voermeester in de buurt

De voerspecialisten van Voermeesters zijn verdeeld over verschillende regio’s binnen Nederland. Zo kunnen zij gemakkelijk en snel op locatie langskomen om voeradvies te geven en is er zelfs een mogelijkheid om voer op maat te laten maken.

“Wij willen heel transparant zijn. Door aan te geven op de etiketten wat er in ons voer zit en door de aansluiting bij VoederWaarde.nl, die ons controleert op de voedingsstoffen en gehaltes, kunnen we onze klanten laten zien wat we doen.”, vertelt Remco. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en de unieke manier van produceren, weet Voermeesters aan de wensen van een paard en de paardenhouder te voldoen.

Luister nu de eerste podcast 

Tijdens de eerste aflevering vertelt Remco over de visie van Voermeesters en het goed voeren van paarden. Ook deelt Remco alvast wat informatie over de andere gasten die in deze reeks voorbij zullen komen.  De eerste aflevering is nu te beluisteren via Spotify. En dat wil je, want Remco maakt aan het einde deze aflevering nog een prachtige winactie bekend. 

Beluister hier de podcast via Spotify 

Delen