Ruwvoeranalyse

Ruwvoer is de basis van het rantsoen. Daarom is het belangrijk om te weten wat precies de kwaliteit en de exacte gehaltes zijn van jouw ruwvoer. Alleen dan weet je zeker of je paard of pony alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

Wat zit er in het ruwvoer van je paard of pony?

Om zeker te weten of jouw paard of pony voldoende nutriënten binnenkrijgt is het belangrijk om te weten of de basis, het ruwvoer, voldoende voedingsstoffen bevat. Je kunt natuurlijk ruiken en voelen om te bepalen of het ruwvoer goed is, maar alleen door het te analyseren kun je écht weten wat erin zit.

Test je ruwvoer met de Voermeesters Ruwvoeranalyse

Voermeesters biedt daarom de Ruwvoeranalyse aan. Met deze analyse krijg je inzicht in de gehaltes van je ruwvoer en weet je of je paard of pony voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Op basis van de uitslag kun jij het rantsoen aanpassen zodat er geen tekorten ontstaan. De klantenservice van Voermeesters neemt persoonlijk contact met je op om de resultaten toe te lichten en je te adviseren zodat je het rantsoen perfect aan kunt sluiten op de behoeftes van jouw paard of pony.

De voordelen op een rij

  • Analyse van minimaal zes gehaltes, waaronder EWpa, VREp en suiker.
  • Je ontvangt de exacte waardes van de gehaltes en geen bandbreedtes.
  • Gratis persoonlijke toelichting en advies van onze klantenservice.
  • Geen verzendkosten binnen NL.
  • Geanalyseerd door een gerenommeerd laboratorium.

Bestel je ruwvoeranalyse

Basis
€ 49,95 Incl. btw
DS (drogestofgehalte)
EWpa (energie)
VREp (verteerbaar ruwe eiwit)
Suiker
Structuurwaarde
Ruwe celstof
Mineralen
Sporenelementen
Plus Beste prijs
€ 74,95 Incl. btw
DS (drogestofgehalte)
EWpa (energie)
VREp (verteerbaar ruwe eiwit)
Suiker
Structuurwaarde
Ruwe celstof
Mineralen
Sporenelementen
Compleet
€ 145,95 Incl. btw
DS (drogestofgehalte)
EWpa (energie)
VREp (verteerbaar ruwe eiwit)
Suiker
Structuurwaarde
Ruwe celstof
Mineralen
Sporenelementen

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik een Voermeesters Ruwvoeranalyse aanvragen en opsturen?
Door onder de module op de button te klikken word je doorverwezen naar de bestelpagina op de webshop Paardenvoer.nl. Natuurlijk kun je ook direct naar de pagina gaan om een analyse te bestellen. De verzendinstructie van het ruwvoermonster ontvang je via de post.

Zitten er nog extra verzendkosten aan vast om het ruwvoer te versturen?
Nee, de verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Voor zendingen vanuit andere landen gelden lokale tarieven en zijn wel voor eigen rekening.

Wanneer kan ik mijn uitslag van de analyse verwachten?
Na ontvangst van jouw ruwvoer door het laboratorium duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat je de uitslag per mail zal ontvangen. Dit heeft te maken met de wijze van analyseren waardoor wij jou van exacte waardes kunnen voorzien en geen bandbreedtes weergeven.

Heb je binnen 10 werkdagen nog geen uitslag ontvangen? Controleer eerst je spambox en neem daarna contact op met onze klantenservice via 0317- 499 595 of info@voermeesters.nl

Hoe moet ik de uitslag lezen en hoe kan ik deze toepassen binnen het rantsoen van mijn paard?
Bij de uitslag wordt een toelichting meegestuurd. Hierdoor kun je zelf de waardes aflezen. Om je extra te ondersteunen neemt onze klantenservice binnen drie werkdagen nadat jij de uitslag hebt ontvangen contact met je op. Je kunt dan vragen stellen en de klantenservice kan je van een passend advies voorzien.

Hoe lang zijn de Voermeesters Ruwvoeranalyses geldig?
Het aanvraagpakket van de Voermeesters Ruwvoeranalyse heeft geen vervaldatum en blijft dus altijd geldig. Mocht je hem niet direct kunnen gebruiken dan kun je altijd op een later moment een monster nemen en deze terugsturen.