Zak Elektrolytenslobber met rozet en oorkonde
8-2-2019

Elektrolytenslobber Horses Product van het Jaar

Op 6 februari maakte de vakjury de winnaars bekend van de verkiezing Horses Product van het Jaar 2018. Voermeesters sleepte de eerste prijs binnen met de Elektrolytenslobber in de categorie Supplementen. In de categorie Voer behaalde de muesli Vezels & Kruiden de derde plaats. Een fantastische prestatie waar we ontzettend trots op zijn!

Eerste plek Elektrolytenslobber

Productmanager Remco Zuidam van Voermeesters gaf in december een inspirerende presentatie over de Elektrolytenslobber aan de vakjury. De jury was erg te spreken over de aandacht die is besteed aan de opneembaarheid van de slobber na zware arbeid. Paarden willen na zware arbeid namelijk minder goed eten. Bovendien sluit het product goed aan op de vraag uit de markt. De jury was unaniem over de toekenning van Elektrolytenslobber als categoriewinnaar. Ook de stemmen van het publiek gaven aan dat de Elektrolytenslobber de winnaar was van deze categorie.

“We zijn echt ontzettend trots.”

Remco Zuidam nam de prijs namens Voermeesters in ontvangst. “We zijn echt ontzettend trots dat we 1,5 jaar geleden een compleet nieuw merk op de markt hebben gezet en nu al zo’n prijs hebben gewonnen. We hebben hier heel hard voor gewerkt. Het is natuurlijk fantastisch dat het zo goed in de markt ontvangen wordt. De slobber sluit goed aan bij de behoefte van de paarden en paardenhouders. Hier doen we het natuurlijk voor“, aldus Remco.

Over Elektrolytenslobber

De Elektrolytenslobber is een uniek supplement. Zoals de naam het al aangeeft: de elektrolyten zijn al in de smakelijk slobber verwerkt. Dit is ideaal voor paarden en pony’s die normaal hun neus ophalen voor elektrolyten. Elektrolyten zijn voornamelijk van belang voor paarden en pony’s die hard hebben gewerkt en veel gezweet hebben. Ook bij warm weer kan een paard of pony veel zweten en vocht verliezen. Met het vocht verlaten ook belangrijke mineralen het lichaam. Elektrolytenslobber zorgt ervoor dat deze mineralen en vochthuishouding worden aangevuld.

Vezels & Kruiden

De muesli Vezels & Kruiden was genomineerd in de categorie Voer. Ook in deze categorie gingen we niet met lege handen naar huis. Vezels & Kruiden werd namelijk derde. De muesli onderscheidt zich door het mooie uiterlijk, de samenstelling en de gebruikte grondstoffen. De jury sprak over een gezonde muesli die er erg mooi uitziet. Een van de juryleden gaf aan zelf ook de muesli wel te willen eten. Met een beetje yoghurt, waarom niet?

Bedankt!

Uiteraard konden we deze fantastische prijzen niet winnen zonder de stemmen van het publiek en de vakjury. Ontzettend bedankt namens alle voermeesters.

Delen