Afbeelding: 5-jaar-voermeesters-nieuwsbericht-1000x650
22-12-2022

Het einde van 2022 nadert. Hoe zit het met de Golden Ticket Actie?

2022 stond voor ons in het teken van onze 5e verjaardag en onze Golden Ticket Actie. De laatste weken van het jaar zijn nu echt aangebroken en dat betekent dat we bijna de ballonnen en slingers moeten gaan opruimen. In dit artikel zetten we alle veelgestelde vragen rondom onze Golden Ticket Actie voor je op een rij.

1. Kan ik nog steeds deelnemen aan de Golden Ticket Actie?

Ja, er zijn nog steeds Golden Tickets te vinden in onze voerzakken. Dus ook als je nog geen Golden Ticket hebt gevonden, kan het zomaar zijn dat je er eentje tegenkomt in de volgende zak voer van Voermeesters die je koopt bij een van onze verkooppunten.

Er zijn twee belangrijke data die je niet moet vergeten:

 • Heb je een Golden Ticket gevonden? Dan heb je nog tot en met 31 december 2022 de tijd om mee te doen aan onze social media-actie. Onder alle deelnemers verloten we 2x een voeradvies voor jouw paard of pony met op basis daarvan een jaar gratis voer (max. 500 kg)!  Eind september hebben we de allereerste winnaar van een jaar lang gratis voer bekendgemaakt. In de eerste week van januari 2023 zullen we de tweede winnaar van deze social media-actie bekendmaken!
   
 • Je hebt nog tot en met dinsdag 31 januari 2023 de tijd om de prijs die gekoppeld is aan je gevonden Golden Ticket te claimen. Dit kun je doen door een duidelijk foto van je gevonden Golden Ticket met daarop het unieke nummer te mailen naar info@voermeesters.nl. Onze medewerkers kunnen je dan vertellen wat voor prijs je hebt gewonnen!

2. Wat moet ik doen als ik een Golden Ticket heb gevonden?

Wat leuk dat je een Golden Ticket hebt gevonden! Je hebt dus nog tot en met dinsdag 31 januari 2023 de tijd om de prijs die gekoppeld is aan je gevonden Golden Ticket te claimen. Dit kun je doen door een duidelijke foto van je gevonden Golden Ticket met daarop het unieke nummer te mailen naar onze klantenservice via info@voermeesters.nl. Onze medewerkers kunnen je dan vertellen wat voor prijs je hebt gewonnen!

En doe vooral mee aan onze social media-actie en maak kans op een jaar lang gratis voer!

3. Welke prijzen kan ik winnen met de Golden Ticket Actie?

Elk Golden Ticket heeft een uniek nummer en dit unieke nummer is gekoppeld aan één van onderstaande prijzen: 

 • 5x training van Christa Larmoyeur
 • 5x training van Dinja van Liere
 • 5x training van Jeanine Nieuwenhuis
 • 5x training van Renate van Uytert - van Vliet
 • 5x gratis 100 kg Voermeesters voer
 • 5x gratis Voermeesters Ruwvoeranalyse Basis
 • 5x 2 kaarten voor Jumping Amsterdam op donderdag 26 januari 2023
 • 200x 10% kortingsvouchers voor de aanschaf van één zak Voermeesters bij een van onze verkoopkanalen.
 • 50x gratis productvouchers om één gratis zak Voermeesters af te halen bij een van onze verkoopkanalen.
 • 15x Voermeesters-polo’s
 • 10x Voermeesters-paardendeken
 • 5x Voermeesters-sjabrakken

En als je meedoet aan onze social media-actie, maak je dus nog kans op een jaar lang gratis voer. Dat is dus bóvenop de prijs die gekoppeld is aan het unieke nummer van jouw Golden Ticket. 

4. Hoe kan ik deelnemen aan de social media-actie?

 • Om mee te kunnen doen met onze social media-actie, heb je een Golden Ticket nodig. Schaf dus nog snel een zak paardenvoer van Voermeesters aan bij een van onze verkooppunten en wie weet zit er een Golden Ticket in verstopt.
 • Plaats een leuke, unieke post op Facebook of Instagram met het Golden Ticket.
 • We adviseren om alleen de voorkant op de foto/video te zetten, zo houd jij je unieke code lekker voor jezelf.
 • Vergeet niet om Voermeesters te taggen, zodat we het bericht ook daadwerkelijk kunnen zien.
 • Voor een succesvolle deelname moet je post openbaar zijn. Van privéaccounts krijgen we géén notificatie, omdat we het bericht niet kunnen zien. Dat zou natuurlijk zonde zijn.
 • Vergeet niet om de prijs te claimen die gekoppeld is aan de unieke code op je Golden Ticket. Als jouw naam niet bekend is bij onze klantenservice, weten wij niet of je het Golden Ticket zelf hebt gevonden óf hebt geleend van je stalgenootje (wat natuurlijk niet de bedoeling is). 

Wil je meer weten over Voermeesters en onze Golden Ticket Actie? Bekijk onze actiepagina of neem contact op met onze klantenservice via 0317-499595.

5. Ik ben op zoek naar inspiratie voor mijn deelname aan de social media-actie

We hebben bewust geen stories of posts gedeeld van alle deelnemers. Maar alle inzendingen zijn natuurlijk openbaar. Dus als je een beetje creatief bent met zoeken, dan kom je ongetwijfeld een hoop leuks tegen! De inzending van de eerste winnaar van een jaar lang gratis voer, kun je vinden op Facebook en Instagram

6. Waar kan ik mijn kortingsvoucher of productvoucher eigenlijk inleveren?

Op dezelfde plek als waar jij je zakken Voermeesters altijd koopt! Als je de 10% kortingvoucher of gratis productvoucher online wilt inleveren, dan kan dat alléén via Paardenvoer.nl. De vouchers zijn alleen toepasbaar op Voermeesters-producten. Let wel, in dit geval geldt bij Paardenvoer.nl een minimale bestelhoeveelheid van 300 kg. De vouchers kunnen fysiek ingeleverd worden bij alle overige verkoopkanalen die staan vermeld op onze website. Ook hier geldt dat de vouchers alleen ingewisseld kunnen worden voor Voermeesters-producten.

Wil je meer weten over Voermeesters en onze Golden Ticket Actie? Neem contact op met onze klantenservice via 0317-499595.

Delen